Gizlilik Politikamız

Biz Kimiz
Web sitemizin adresi : https://www.yuvasizkus.com
Hangi kişisel verileri topluyoruz ve neden topluyoruz ?
Yorumlar:
Ziyaretçiler sitede yorum yaptığında yorum formunda gösterilen verileri ve spam tespitine yardımcı olmak için ziyaretçinin IP adresini ve tarayıcı kullanıcı aracısı dizesini toplarız.
Kullanıp kullanmadığınızı görmek için Gravatar hizmetine e-posta adresinizden oluşturulmuş anonimleştirilmiş bir dize (karma da denir) sağlanabilir. Gravatar hizmet gizlilik politikasına buradan ulaşabilirsiniz: https://automattic.com/privacy/. Yorumunuzun onaylanmasından sonra, profil resminiz yorumunuz bağlamında herkes tarafından görülebilir.
Medya:
Web sitesine görüntü yüklerseniz, gömülü konum verileri (EXIF GPS) içeren görüntüleri yüklemekten kaçınmalısınız. Web sitesini ziyaret edenler, web sitesindeki resimlerden herhangi bir konum verilerini indirip çıkarabilir.
İletişim formları:
Çerezler:
Sitemize bir yorum bırakırsanız adınızı, e-posta adresinizi ve web sitenizi çerezlere kaydetmeyi seçebilirsiniz. Bunlar size kolaylık sağlamak içindir, böylece başka bir yorum bıraktığınızda bilgilerinizi tekrar doldurmanız gerekmez. Bu çerezler bir yıl sürecek.
Giriş sayfamızı ziyaret ederseniz, tarayıcınızın çerezleri kabul edip etmediğini belirlemek için geçici bir çerez ayarlayacağız. Bu çerez kişisel veri içermez ve tarayıcınızı kapattığınızda atılır.
Giriş yaptığınızda, giriş bilgilerinizi ve ekran görüntüleme seçeneklerinizi kaydetmek için birkaç çerez de kuracağız. Giriş çerezleri iki gün sürer ve ekran seçenekleri çerezleri bir yıl sürer. “Beni Hatırla” yı seçerseniz, giriş bilgileriniz iki hafta devam eder. Hesabınızdan çıkış yaparsanız, giriş çerezleri kaldırılır.
Bir makaleyi düzenler veya yayınlarsanız, tarayıcınıza ek bir çerez kaydedilir. Bu çerez kişisel veri içermez ve sadece düzenlediğiniz makalenin posta kimliğini belirtir. Süresi 1 gün sonra dolar.
Diğer web sitelerinden gömülü içerik
Bu sitedeki makaleler gömülü içerik içerebilir (ör. Videolar, resimler, makaleler vb.). Diğer web sitelerinden gelen gömülü içerik, ziyaretçi diğer web sitesini ziyaret etmiş gibi davranır.
Bu web siteleri, hakkınızda veri toplayabilir, çerezleri kullanabilir, ek üçüncü taraf izleme ekleyebilir ve bir hesabınız varsa ve o web sitesine giriş yapmışsanız, gömülü içerikle olan etkileşimi izlemek de dahil olmak üzere bu gömülü içerikle olan etkileşiminizi izleyebilir.
Analytics
Verilerinizi kimlerle paylaşıyoruz
Verilerinizi ne kadar tutuyoruz
Bir yorum bırakırsanız, yorum ve meta verileri süresiz olarak saklanır. Bu, takip yorumlarını bir denetleme kuyruğunda tutmak yerine otomatik olarak tanıyabilir ve onaylayabiliriz.
Web sitemize (varsa) kayıt olan kullanıcılar için, sağladıkları kişisel bilgileri kullanıcı profillerinde de saklarız. Tüm kullanıcılar kişisel bilgilerini istedikleri zaman görebilir, düzenleyebilir veya silebilir (ancak kullanıcı adlarını değiştiremezler). Web sitesi yöneticileri de bu bilgileri görebilir ve düzenleyebilir.
Verileriniz üzerinde hangi haklara sahipsiniz
Bu sitede bir hesabınız varsa veya yorum bıraktıysanız, bize sağladığınız veriler de dahil olmak üzere, hakkınızda tuttuğumuz kişisel verilerin dışa aktarılmış bir dosyasını almayı isteyebilirsiniz. Ayrıca hakkınızda tuttuğumuz tüm kişisel verileri silmemizi de isteyebilirsiniz. Bu, idari, yasal veya güvenlik amacıyla saklamak zorunda olduğumuz hiçbir veriyi içermez.
Verilerinizi nereye gönderiyoruz
Ziyaretçi yorumları otomatik spam algılama hizmeti aracılığıyla kontrol edilebilir.
İletişim Bilgilerimiz
https://www.yuvasizkus.com sitesinin iletişim sayfasından site yönetimine ulaşabilirsiniz.
E-posta adresimiz: admin@yuvasizkus.com
Ek bilgi
Bu sayfada yer alan gizlilik politikası 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu’na uygun olarak hazırlanmış olup, üye kaydı yapılan web siteleri için gerekli koşulları asgari düzeyde karşılamaktadır.
Verilerinizi nasıl koruyoruz
https://www.yuvasizkus.com olarak olarak kişisel verilerinizin güvenliği hususuna azami hassasiyet göstermekteyiz. Kişisel verileriniz 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (“KVKK”)’na uygun olarak işlenmekte ve muhafaza edilmektedir.
Hangi veri ihlali prosedürlerine sahibiz?
KVKK’nun 4. maddesi uyarınca https://www.yuvasizkus.com’un kişisel verilerinizi doğru ve güncel olarak tutma yükümlülüğü bulunmaktadır. Bu kapsamda ornekalanadi.com’un yürürlükteki mevzuattan doğan yükümlülüklerini yerine getirebilmesi için üyelerimizin doğru ve güncel verilerini paylaşması veya web sitesi / mobil uygulama üzerinden güncellemesi gerekmektedir.
Hangi üçüncü taraflardan veri alıyoruz
Sitemizde üçüncü taraf sitelere bağlantılar ve detaylar bulunur. Üçüncü tarafların gizlilik ilkeleri ve uygulamaları üzerinde herhangi bir kontrol yetkimiz yoktur ve bunlardan sorumlu tutulamayız.
Kullanıcı verileriyle ne otomatik karar verme ve / veya ne de profilleme yapıyoruz
Eğer veri ihlali varsa, yani yabancı biri bir kişinin verilerine izinsiz olarak erişim sağladığında, GDPR şirketlerin, 72 saat içinde ilgili veri koruma makamlarını bilgilendirmesini şart koşar. Ayrıca şirket etkilenen kişileri mümkün olduğunca çabuk bilgilendirmelidir. GDPR’in esas amacı kullanıcıların özel bilgilerini korumak olduğunu belirtmek önemlidir.
Sektörel düzenleme açıklama gereklilikleri
Sitemiz https://www.yuvasizkus.com ile iletişim içinde olan üyelerimizin bazı hakları şunlardır:
Verilerinin silinmesini veya düzeltilmesini isteyebilirler
Sitemizdeki verilerine ulaşabilirler
Verilerinin diğer tarafa aktarılmasını isteyebilirler
Kullanılacak verilerine onay verirler.

“Hadi gidelim, bir şiir yazalım.”
HESABINIZA GİRİŞ YAPIN YENİ HESAP OLUŞTURUN

 
×
 
×
DETAYLARINIZI MI UNUTTUNUZ ?
×

Go up